Truineer Nieuws melden?

Mimosa: jong geleerd is oud gedaan

“Zondag op de Scapa-modeshow konden de mensen ook een lingeriesetje winnen. Onze actie had succes, we hadden veel deelnemers. Linn trok juist de winnaar van deze actie. Een dikke proficiat aan Betty Smets! Zij mag een lingeriesetje bij ons in de winkel komen kiezen!,” zo lezen we op de facebookpagina van de bekende lingeriezaak Mimosa.

Hieronder ziet u hoe de kleindochter van Anita van de Mimosa, Linn, de winnares uitloot. Jong geleerd is oud gedaan, zo zegt men.

Zondag op de Scapa-modeshow konden de mensen ook een lingeriesetje winnen. Onze actie had succes, we hadden veel deelnemers. Linn trok juist de winnaar van deze actie. Een dikke proficiat aan Betty Smets! Zij mag een lingeriesetje bij ons in de winkel komen kiezen!

Geplaatst door Mimosa Lingerie op Woensdag 4 maart 2020