Truineer Nieuws melden?

Lions Club Sint-Truiden verschuift kledingactie van 5 april naar 11 november

Lions Club Sint-Truiden laat weten dat door de Covid-19 epidemie de halfjaarlijkse kledinginzameling van palmzondag 5 april in Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en Zoutleeuw NIET zal doorgaan. “De gezondheid van onze leden, medewerkers en jeugd is veel belangrijker dan elke vorm van fundraising,” zo luidt het zeer begrijpelijk. 

De volgende inzameling gaat door op wapenstilstand 11 november 2020.

Heel wat mensen hebben reeds een Lions kledingzak ontvangen. Zij kunnen ofwel die zak bijhouden tot de volgende ophaling op 11 november ofwel een gevulde zak deponeren in de speciale Lions kledingcontainer aan de ingang bij Wiric op Diestersteenweg 59 te Sint-Truiden. Zo bent u zeker dat de gegeven kleding voor de goede doelen van de Lions bestemd zijn.

“Dit is een uitzonderlijke situatie en wij wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid,” zo geeft het bestuur van Lions club Sint-Truiden aan.