Truineer Nieuws melden?

Leuk idee van theater de Roxy mag niet doorgaan

Wij van theater de Roxy wilden graag zorgen voor wat afleiding in deze tijden en stelden gisteren ons plan voor om onze gespeelde stukken gedurende één of twee dagen online te zetten. Geen groots opgezette vertoningen, geen blijvende publicatie op internet. Gewoon… heel even opnieuw laten zien aan wie zich verveelt, wat eenzaam is of in afzondering zit. Leuk voor die mensen die (alleen) thuis zitten, dachten we… Maar dat was buiten de waard gerekend… “Niet toegelaten”, zegt het auteursrechtenbureau. 


“Jammer… we hadden, misschien wat naïef, gehoopt op wat meer flexibiliteit in deze woelige tijden. Dat er heel even een oogje zou worden dichtgeknepen en dat geldbejag weer niet op de eerste plaats zou komen. Niet dus… 
Daarom kunnen we helaas enkel de voorstellingen geschreven door Yves Caspar aan u tonen. Weliswaar zolang we ook daarvoor niet op de vingers worden getikt. 
Zorg intussen goed voor elkaar en blijf gezond!”, luidt het op hun facebookpagina.