Truineer Nieuws melden?

Meer en meer winkels dicht tot en met 3 april

De horeca sloot afgelopen vrijdagnacht de deuren. Nu beginnen ook winkels de deuren te sluiten. Vanaf 13 uur sluit JBC al zijn filialen tot en met 3 april. Ook Ciao Bambino, Sumor par Elle, Chicaz Beauty Bar sluiten de deuren tot en met 3 april. Ook Style Concept in Heers sluit tot en met 3 april de deuren.

© Maarten Hendrickx

BERICHT VAN JBC
Beste klanten,

Door de ontwikkelingen van de voorbije dagen en uren, hebben we een beslissing genomen die voor ons de enige juiste lijkt: we sluiten vandaag vanaf 13u al onze winkels tot en met 3 april, en roepen iedereen op om zoveel mogelijk thuis te blijven. JBC, als familiemerk, hecht veel belang aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten en hun gezinnen. Zeker in deze uitzonderlijke situatie.

Klanten die hun bestelling in de winkel hebben laten leveren, krijgen deze gratis thuis toegestuurd. Voor alle vragen is onze Customer Care Center bereikbaar, zeker als jouw thuisadres onvolledig of gewijzigd is.

Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen, zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken.

JBC is er voor alle gezinnen, ook in moeilijke tijden.

Bedankt voor jullie steun en begrip. Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

We blijven jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Warme groeten,

Bart & Ann Claes