Truineer Nieuws melden?

Jacky Mathijssen helpt Yellow Eagles een handje

Deze ochtend was Jacky Mathijssen, die recent coach werd van de Belgische nationale beloften (U-21) in het voetbal, aan de slag als coach van de U-9 meisjes bij hockeyclub Yellow Eagles. “Wij zijn uiteraard zéér vereerd dat Jacky het meisjesteam van zijn dochter Nona wil coachen want hij heeft op dat vlak ervaring zat én hockey en voetbal hebben wel degelijk veel gemeen,” zo verklaarde Erwin Vanroye, voorzitter van de Truiense hockeyclub. 

Mathijssen, intussen verankerd in de Trudostede, blikte ook even vooruit op zijn nieuwe job bij de Belgische voetbalbond: “Het wordt een moeilijke klus om ons te kwalificeren voor EURO 2021 in Hongarije en Slovenië want met slechts 7 punten uit de eerste 4 wedstrijden kunnen we ons tegen Bosnië, Duitsland, Wales en Moldavië geen puntenverlies meer veroorloven. Het duel dinsdag 31 maart in Bosnië is meteen van cruciaal belang.”