Truineer Nieuws melden?

Home Elisabeth ondergedompeld in Paassfeer

Coronatijden…. Maar in het woonzorgcentrum Home Elisabeth proberen ze alles zo normaal mogelijk te houden. Binnenkort is het Pasen. En dus is het centrum erondergedompeld in die Paassfeer. Een opsteker voor personeel en gasten.

© Home Elisabeth

In het woonzorgcentrum Sint-Elisabeth beleven ze net als in andere rust- en verzorgingstehuizen niet de makkelijkste tijden. Maar dat neemt niet weg dat het personeel gewoon doorgaat en de gasten zo veel mogelijk in de watten probeert te leggen door hun leven zo normaal mogelijk te laten voorlopen. En dus… Binnenkort is het Pasen. En net als voorgaande jaren werd de home daarom helemaal opgesmukt en in de Paassfeer ondergedompeld. Het personeel beleeft er plezier aan, de senioren ook. Team Truineer wenst hen alle geluk toe.