Truineer Nieuws melden?

Home Elisabeth fleurt bewoners op

Corona…. En dus pakte het WZC Home Elisabeth uit met een opbeurend initiatief. Intussen is er ook voor gezorgd dat de bewoners kunnen skypen met hun thuisfront.

“Tijdens deze moeilijke tijd, willen onze medewerkers er extra voorgaan en hoe kan dat beter dan mee te doen met de nationale pyjamadag! Onze bewoners genieten alvast om ze eens in een andere oufit te zien dan de standaard pakjes!”, luidt het vanuit het Truiense Woonzorgcentrum.

Hierbij een foto om met jullie te delen.

“Onze Jeroen, heeft er alvast voor gezorgd dat skype werkt en daar zullen ze vandaag mee beginnen te testen om met familie in co…  met Annelore Van Eecke, Jeroen Lemmens, Julie Donné, Marie-christine Cleusen, Elien Zoons, Inez Vanmanshoven en Lien Santermans.”

Team Truineer wenst jullie allemaal proficiat met jullie engagement en dankt u voor de goede zorgen voor onze ouders en grootouders. Een dikke bloem.