Truineer Nieuws melden?

Gingelomse Jill Seron bokst zaterdag voor Beneluxtitel

Het traditionele boksgala 2020 van Trudo Boks Club vindt plaats op zaterdag 7 maart 2020 om 19 uur in de sporthal Sint-Pieter op de Olympialaan 10 in Sint-Truiden. Het hoogtepunt van de avond is de elitekamp tussen Jill Seron uit Gingelom en de Spaanse Enerolisa De Leon over 10 x 2 minuten met als inzet de Beneluxtitel. 

 

De Limburgse Trudo Boksclub organiseert zaterdag 7 maart haar 44ste boksgala, een traditie in de Trudostad. Sinds 1976 weet de Trudo Boksclub een groots boksgala te organiseren. Ieder jaar opnieuw halen ze het onderste uit de kan om hun trouw publiek te verwennen met een 8-tal amateurkampen en 4 top elitekampen, met 2 Benelux kampioenschappen. “Onze eigen Jill Serron bokst tegen de Spaanse Enerolisa DeLeon en dit bij gebrek aan een Nederlandse of Luxemburgse tegenstandster. Ook de tweede kamp om een Benelux-titel tussen Hedi Slimani en Rafael Harutjunjan is een absolute topper”, vertelde voorzitter Swa Lesuisse eerder op de persconferentie.