Truineer Nieuws melden?

Corona update: maatregelen woonzorgcentra & STVV

We krijgen het één na het ander persbericht binnen met betrekking tot corona-maatregelen. Hieronder de belangrijkste van vanavond:

  1. Woonzorgcentra ’t Meiland en Villa Rosa in lockdown
  2. STVV – Anderlecht, mét publiek, maar dat mag niks drinken of eten in binnenruimtes.
  3. Kienavond in Nieuwerkerken uitgesteld van Dorpsraad Binderveld

Woonzorgcentra ’t Meiland en Villa Rosa in lockdown
Geen extern bezoek
Naar aanleiding van de laatste instructies van Minister Beke sluiten ook de woonzorgcentra van Zorgbedrijf Sint-Truiden de deuren. Vanaf donderdag 12 maart zijn externe bezoekers niet meer toegestaan in de woonzorgcentra Villa Rosa en ’t Meiland.

Wel supporters, geen binnenruimtes
Zowel op Stayen als in Genk zijn de VIP-ruimtes of kantines nu zondag enkel geopend als doorstroming. Geen mogelijkheid om iets te drinken of te eten. Burgemeester Heeren en Dries volgen hiermee het verbod uitgevaardigd door de gouverneur van Limburg mbt het verbod op indooractiviteiten tot 1.000 personen tot 31 maart 2020.