Truineer Nieuws melden?

BEAT VTM in… Sint-Truiden!

Morgen zal in het tv-programma BEAT VTM Sint-Truiden een belangrijke rol spelen. In BEAT VTM krijgen 8 gewone Vlamingen en 8 BV’s honderd dagen de tijd om een bepaalde discipline onder de knie te krijgen. Na die voorbereidingstijd nemen ze het tegen elkaar op in een spannende finale.

BEAT VTM; seizoen 1, aflevering 6 op maandag 2 maart 2020 bij VTM. Op de foto: Natalia & Piet
© VTM

Zo kan heel België op maandag 02 maart 2020 zien hoe zangeres Natalia het tegen onbekende Vlaming Piet Smet opneemt in een spannende TrickShot-wedstrijd. (Ter info: dit is een sporttak waarbij er stunts uitgevoerd worden op een snookertafel). De finale speelt zich integraal af in en rond de Truidense academiezaal. In diezelfde aflevering brengt de onbekende kandidaat ook een bezoek aan Optiek Jo Warniers om er zich een speciale snookerbril te laten aanmeten.

De week nadien – op 9 maart 2020 – krijgt Koen Wauters in en rond het Staeyen-hotel te horen welke opdrachten hij moet uitvoeren in zijn Mission Impossible- finalewedstrijd.