Truineer Nieuws melden?

Aktimmo en Ricoh slaan in deze crisis handen in elkaar

Aktimmo immobiliën uit Sint-Truiden en Ricoh Benelux hebben besloten de handen in elkaar te slaan in deze Corona-crisis. Ze proberen ervoor te zorgen dat er nog steeds panden te koop kunnen worden gesteld, zodat er na opheffing van de maatregelen geen tijd verloren gaat en de bezichtigingen onmiddellijk kunnen beginnen.

Bij Aktimmo nemen ze al een tijdje van ieder pand in het aanbod een virtual tour op, die tot “Aktimmo Virtual Tour” werd gedoopt. Dit doen ze in samenwerking met Ricoh en was reeds een uitstekende troef in de verkoop of verhuur van een pand, maar in deze bijzondere periode is het nog extra handig gebleken omdat het de enige manier is om mensen door een woning te laten wandelen.

Maar nu de maatregelen verlengd zijn voor twee weken en dit waarschijnlijk nog eens verdubbeld zal worden, willen ze niet bij de pakken blijven zitten maar blijven ze creatief vooruit denken en ondernemen!

Omdat er momenteel geen nieuwe Aktimmo Virtual Tours meer kunnen opgenomen worden en bijgevolg geen nieuwe panden meer te koop kunnen aangeboden worden, hebben Aktimmo en partner Ricoh Benelux virtueel de koppen bij elkaar gestoken om tot een creatieve oplossing te komen.

Mensen die nu hun pand te koop willen stellen via Aktimmo, krijgen rechtstreeks van partner Ricoh Benelux al het nodige professionele materiaal toegezonden om zelf de Aktimmo Virtual Tour op te nemen. Uiteraard begeleid door iemand van Aktimmo of Ricoh door middel van Skype, Facetime of Teams!

“We zijn er ons natuurlijk van bewust dat een verkoop realiseren zonder enig bezoek ter plaatse bijna niet kan. Maar op deze manier kunnen we de verkoop een maand vroeger opstarten en alvast een shortlist opmaken van geïnteresseerde kopers. Zo kunnen de bezoeken onmiddellijk ingepland worden en verliezen we geen kostbare tijd na opheffing van de maatregelen!” aldus Sibo Berebrouckx van Aktimmo

Met deze samenwerking proberen ze ervoor te zorgen dat de markt niet stil valt en trachten ze hun steentje bij te dragen aan het draaiende houden van de economie!

-Geen fysiek contact

-Geen onnodige verplaatsingen

-Toch te koop stellen en geen tijd verliezen!