Truineer Nieuws melden?

Zondag storm: parken en vesten afgesloten

Zondag gaat het stevig stormen. En dus grijpt ook de Stad Sint-Truiden in. Vanaf 9 uur zullen het stadspark, het Speelhof en de vesten worden afgesloten. Zoek aub het gevaar niet op. En zet uw wagen ook niet onder een boom. Dan komen we de storm ongeschonden door.

 

Storm Ciara trekt op zondag 9 februari 2020 door ons land. Het KMI voorspelt voor die dag hevig stormweer met rukwinden die kunnen oplopen tot 100 en zelfs 120 kilometer per uur.

Uit voorzorgsmaatregel voor het aangekondigde stormweer heeft burgemeester Veerle Heeren beslist om de toegang tot het stadspark, ?t Speelhof en de vesten op zondag 9 februari 2020 vanaf 9u tot nader order te sluiten.

Er wordt daarnaast gevraagd om geen auto?s onder bomen te parkeren. Burgers worden ook aangeraden om de borden ‘niet betreden bij storm’ in bosrijke omgevingen te respecteren en een extra oogje in het zeil te houden voor wie kwetsbaar en hulpbehoevend is.