Truineer Nieuws melden?

Zondag opening wielerseizoen in Brustem

De organisatoren, de Koninklijke Wielerclub Sport en Steun de Sportvrienden Brustem Sint-Truiden, melden ons het volgende: “Goed nieuws voor renner en toeschouwer!! We beginnen met de renner; vrijdag namiddag word het volledige parcours geborsteld; zo dat slijk en steentjes naar een minimum word herleid. De toeschouwers kunnen aan 2€ een deelnemerslijst bemachtigen – of op de omloop of vanaf kwartier voor de start aan het buffet in het zaaltje naast het café De Drie Gezusters waar ook de plaats is voor inschrijvingen-uitbetalingen en een pintje of versnapering tvv van de organiserende wielerclub.”

Info
De nieuwelingen bijten de Limburgse spits af!
Inschrijvingen: 11u00-12u00 Start: 12u30
Elite en beloften:
Inschrijvingen: 13u00-14u15 Start: 14u45
Inschrijven via CV en via lelievrekef@hotmail.com om het
ontvangen van het parcours. Doen!!

Belangrijk om mee te geven dat het nieuwe KB omtrent wielerwedstrijden het volgende voorziet:
Het nieuwe onderbord onder de driehoek sluitingswagen ‘groene vlag’ dient voortaan ‘EINDE WEDSTRIJD’ te zijn.
Het duidt de plaatsbepaling ‘laatste renner in de wedstrijd’ aan. De zone voor de driehoek is zoals voorheen enkel vrij gehouden voor de renners. Eén of meerdere doortochten kunnen nog volgen. Het is NIET het einde van de wedstrijd (wedstrijdduur) op zich; dat het bord aanduidt.