Truineer Nieuws melden?

Welkom in het kasteel van Ordingen!

Via een brede dreef kom je aan de brug van het omgracht complex en ontdek je een heus sprookjeskasteel. Prachtige vertrekken en mooi bewaarde impressies met renaissancekarakteristieken tonen je de schoonheid en de geschiedenis van dit juweeltje.

© Ben Van DesselFotograaf: Truineer

Het majestueuze landgoed in het hart van de bloesemstreek is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en in ere hersteld. De decoratieve kasteelruimtes herbergen meer dan 34 zeer comfortabele luxe-hotelkamers en suites, met exclusieve toegang tot de wellness ?Chateau d?eau?. Alle kamers werden ingericht door grootmeester-decorateur Pieter Porters, wat garant staat voor een tijdloos, stijlvol en weelderig decor dat harmonieert in de stijl van de aanwezige architectuur.??Voor bruiloften, bedrijfsfeesten of seminaries zijn er feestzalen ter beschikking, met verschillende mogelijkheden voor brunches en arrangementen. Je kan er vanaf nu ook terecht voor rondleidingen of vanaf begin maart voor een gastronomisch diner in restaurant ?Le D?lice?.??Voor de rondleidingen kan je contact opnemen met Toerisme Sint-Truiden, 011 70 18 18 of via www.visitsinttruiden.be.