Truineer Nieuws melden?

Verbazend: nog geen afgelastingen in provinciale

Terwijl het zondagvoetbal in eerste klasse A en B en in de 1ste klasse amateurs omwille van de weersvoorspellingen is afgelast -wat verstandig is- is provinciaal nog geen beslissing genomen. Daar bekijken ze de toestand zondag om 10 uur.

Naar aanleiding van de recente weersvoorspellingen en de waarschuwing van het KMI werd in overleg met de lokale overheden en de rechtenhouders beslist dat alle wedstrijden van zondag 9 februari 2020 van de Jupiler Pro League, Proximus League en 1ste klasse amateurs worden afgelast. Er werd ook beslist om over te gaan tot een algemene afgelasting van de Elite jeugd op zondagvoormiddag 9 februari 2020.

In Limburg is er op dit ogenblik geen algemene afgelasting maar volgen ze de meteorologische toestand naar eigen zeggen op de voet. De zondagvoormiddag wedstrijden gaan normaal door. Wat de zondagmiddag wedstrijden betreft,? nemen ze zondag ten laatste om 10u.00 een beslissing.