Truineer Nieuws melden?

Van wie is dit kunstwerk?

Tafel Gingelom

Uit Gingelom bereiken ons wel vaker opmerkelijke foto’s. Wat gedacht van de foto van deze tafel? Neen, het betreft hier geen meubel voor een picknickdate in het veld. De tafel werd gewoon achter gelaten. Ordinair sluikstorten dus. Gewoon in het veld in, jawel, Gingelom.  Om maar aan te tonen dat de mensen vandaag niet alleen afval en ‘nest’ dumpen, maar pok spullen die elders een nieuw leven zouden kunnen leiden. Waarom de moeite doen om dit meubel te laden en vervolgens achter te laten in de natuur, terwijl je het net zo goed gratis kan afzetten in één of andere kringloopwinkel? Wat bezielde de eigenaar? Hopelijk leest hij dit en schaamt hij zich in zijn diepste binnenste. Dat heeft deze foto van Ingrid van den Berghe ten minste tot iets gediend. A la bonheur, zeggen ze in Wallonië.