Truineer Nieuws melden?

Uniek: Sven De Ridder in de Roxy

Sven De Ridder
© Roxy

Eén van Vlaanderens populairste acteurs, Sven De Ridder, zien we zelden of nooit in Limburg. Maar begin maart maakt hij een uitzondering. Hij is maar liefst 4 dagen na elkaar te gast in het gezellige Theater De Roxy in St-Truiden.

Ook u kan er op 5, 6, 7 maart (20u15) of 8 maart (15u) nog bijzijn. Samen met Brik Van Dijck en Fokke Van Der Meulen brengt Sven een komisch eerbetoon aan de legendarische moppentapper Tony Bell. In 1996 stierf Tony maar heel wat moppenliefhebbers beluisteren nog steeds zijn ontelbare vinylplaten. Sven en Co brengen de moppen van Tony alsof hij er zelf nog bij zou zijn ! Reserveer nu je zetel(s) op www.deroxy.be (€16) of bel naar 0479/027052 (di en do 17-19u).

Gunter Reniers van De Roxy : ”Brik is ook geen onbekende in comedyland. Samen met zijn compagnon de route Sven richtte hij twee jaar geleden de ‘Sven De Ridder Company’ op, het toneelgeschap waarvoor Brik en Sven alle stukken schrijven maar er zelf ook in meespelen, denk maar aan ‘De crèmeglace-oorlog, De scouts forever, …
Fokke baat in Antwerpen het legendarische café The Joker uit, waar heel wat jong stand-up talent zijn eerste podiumervaring opdeed.

“U leest het, een avond of middag om niet te missen ! We zijn erg fier om de heren te mogen ontvangen. Ik tap de pinten (lacht)”