Truineer Nieuws melden?

Truineer.be klaar voor de toekomst

Afgelopen avond werd de nieuwe website Truineer.be gelanceerd. “Na 13 jaar was de tijd rijp voor vernieuwing. Op basis van een vergelijkende studie van wereldspelers in het brengen van nieuws, kwamen we bij deze volledig nieuwe site. Alle nieuwsitems blijven ook 100% gratis volledig te lezen. We zijn dan ook benieuwd naar de reacties van de lezers.”

Smartphone, tablet, laptop, PC en snelheid
De nieuwe site heeft een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo is de site vanaf nu te bekijken met smartphone, tablet, laptop en desktop PC. Ze is volledig ‘responsive’. Je kan swipen tussen de hoofdpunten. Er is onderscheid in sport, nieuws en stadsinformatie.

Magazine ‘Den Truineer’ nu ook leesbaar online
Twee keer per jaar brengen we ook ons offline medium Den Truineer uit op meer dan 60.000 brievenbussen. In april verschijnt hiervan al nummer 6. Vanaf nu kan je alle magazines ook online lezen in de aparte rubriek.

Achterliggend gewerkt aan publicatiegemak
Ook voor onze redactie is er vooruitgang. “We kunnen vanaf nu ook publiceren vanaf een app. Op die manier kunnen we nog sneller het regio-nieuws brengen. Lezers kunnen ook veel eenvoudiger een melding doen en daarbij een foto versturen via onze contactpagina.

Heb je opmerkingen over onze nieuwe website die het gebruiksgemak kunnen verbeteren? Laat het ons weten via niefs@truineer.be.