Truineer Nieuws melden?

The Sky is the Limit: vogels

De personages in de populaire tv-reeksThe Sky is the Limit pakken uit met luxe villa’s, sjieke auto’s en veel tierlantijntjes. Deze mezen in het Speelhof zijn onze acteurs in The Sky is the Limit Fluiters. Een voederhuisje, geschonken door een ‘milde’ weldoener of, beter gezegd, deze luxe woonst, geschonken door diezelfde weldoener, is geplaatst in de weide naast de rozentuin. En er wordt zowat heel de dag door gevochten voor een plaatsje. Er is door de architect aan alles gedacht. “Zo is dit bouwsel zelfs voorzien van tralies om houtduiven te weren die anders binnen de kortste keren de voedertafel zouden plunderen”, vertelt Ivo Breesch.” Het moment dat ik even toekeek zag ik continu kool- en pimpelmezen komen aanvliegen. Ook een roodborstje en een eenzame boomklever waren van de partij.”

Hopelijk worden onze diertjes hierdoor niet te zeer verwend en worden halen ze binnenkort niet de neus op voor het ordinair voederplankje en dito vogelnestje in mijn nochtans lieflijke stadstuin.”