Truineer Nieuws melden?

Teampresentatie van Paxx Global Cycling

Op zaterdag 25 januari ging de jaarlijkse teampresentatie van Paxx Global Cycling door in het gezellige Taverne Haspengouw. Iedereen werd uitgebreid voorgesteld en er zijn weer mooie uitdagingen voor dit seizoen. 

Paxx Global Cycling is een wielerteam van competitiewielrenners en recreanten in verschillende landen. Maar er zijn ook triatleten en lopers ingeschreven. Zij organiseren wielerevenementen, geven wielerlessen en zijn ook fel geëngageerd in sociale projecten.

Wat voor PaxX Global Cycling altijd belangrijk is geweest zijn de fietsprojecten in Afrika en Aziл of dames van allochtonen afkomst leren fietsen in België. Momenteel lopen er reeds een aantal eigen projecten of wordt er samen gewerkt met partners en organisaties. 

Paxx Global Cycling zoekt nog vrijwilligers die zich geroepen voelen om in enkele landen voornamelijk fietsles te geven of fietsen te herstellen. Het is een laagdrempelig niveau, je hoeft hier zeker geen hoogopgeleid diploma voor te hebben.

Meer info: www.paxxglobalcycling.com