Truineer Nieuws melden?

’t Koffiehuisje De Blauwe Vogel open in Nieuwpoort

Gisteren opende aan de Kaai in Nieuwpoort officieel ’t Koffiehuisje De Blauwe Vogel. Koffie, gebak en snacks in een gezellig interieur én een reishoek met vrijblijvend informatie van de reizen van De Blauwe Vogel. “Een unieke combinatie”, stelt de burgemeester van Nieuwpoort. “Iedereen kent De Blauwe Vogel, wij zijn blij dat ze nu ook aan de kust een originele uitvalsbasis hebben.”

Familie Trudo, Vanessa & Sabine
© Truineer

Uniek warm verhaal achter ’t Koffiehuisje De Blauwe Vogel
“Mijn beste vriend Yves streed tegen een onoverwinbare ziekte. In het ziekenhuis leerde hij Vanessa kennen, een lieve verpleegster. Zo leerde ik haar ook kennen. Ze droomde al jaren van een eigen koffiehuisje. Bij De Blauwe Vogel realiseren we reisdromen, deze keer leek het ons mooi een levensdroom waar te maken. En zo geschiedde. We zijn heel trots op de zaak. De Blauwe Vogel is nu ook ‘offline’ bereikbaar vanaf de kust”, aldus een fiere Trudo Carlier.

Volg je dromen en alles komt goed
Uitbater Vanessa klinkt enthousiast: “Dit is de grote dag voor ons waar we lang naar uit gekeken hebben. Yves heeft de ziekte jammer genoeg niet overwonnen, maar toch heeft hij zijn steentje bijgedragen aan dit verhaal. Hij heeft voor mij de weg opengelegd om te durven ondernemen en mijn droom te volgen. Hij is de peter van de zaak, die knipoogt en zegt: “Vanessa, het komt allemaal goed.”

Truineer was er gisteren bij en brengt begin van de week een leuke reportage van de opening.

Geef hen alvast een like op Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Coffee-Shop/T-Koffiehuisje-De-Blauwe-Vogel-110502537105363/