Truineer Nieuws melden?

STVV Retro: wat is er van …….Bram Vangeel?

Bram Vangeel (nu 39) speelde reeds vanaf de jeugd bij STVV en vierde zijn debuut voor de Kanaries op 2 september 1998 tegen Club Brugge. In het seizoen 2002/2003 kon de linksvoetige spits een basisplaats verwerven onder trainer Jacky Mathijssen. Bram scoorde in dat seizoen 13 keer! en bereikte ook de bekerfinale. Het seizoen erna werd Vangeel afgeremd door blessures en speelde hij zijn basisplaats kwijt. In totaal speelde hij 109 wedstrijden voor STVV en maakte hierin 20 doelpunten.

Foot: Team Presentation Stvv Sint-Truiden Vangeel-Bram (Photo by Tim De Waele/Getty Images)

In de zomer van 2004 verhuisde hij naar Heusden-Zolder maar door financiële problemen ging hij later aan de slag bij de derdeklassers Tienen en Bocholt. In 2009 trok Bram naar vierdeklasser Lille waar hij vier seizoenen bleef. Later speelde Vangeel ook nog voor Torpedo Hasselt en Bolderberg, waar hij zijn carrière beëindigde na een nieuwe blessure. Op dit ogenblik is Bram jeugdtrainer bij Torpedo Hasselt en werkt hij voltijds op de arbeidsrechtbank. Bram is er trots op dat hij in alle competities van 1ste nationale tot 3de provinciale wist te scoren.
Hieronder een verslag van de wedstrijd Lommel-STVV (1-3) uit het seizoen 2002/2003 waarin Vangeel twee keer scoorde:

https://www.youtube.com/watch?v=NU8oSraiTNw