Truineer Nieuws melden?

Rudonja geeft aftrap op Stayen

Mladen Rudonja, ex-Kanarie en landgenoot van T1 Milos Kostic, geeft morgen de aftrap van de wedstrijd STVV ? KAS Eupen. Of hoe STVV zich laat inspireren door Truineer. Want recent brachten wij nog een retro over Rudonja.

De Sloveense linkerspits Mladen Rudonja, bijnaam ‘Turbo Rudi’, voetbalde bij STVV van 1997 tot 2000, waarna hij een transfer naar de Engelse club Portsmouth afdwong.

De aalvlugge en snedige flank met een neus van doelpunten, scoorde 21 doelpunten voor de Kanaries. Ook nam hij deel aan het WK in 2002.

Rudonja (48) sloot zijn carri?re af op zijn 42ste ! bij het Oostenrijkse SV Oderbrauburg en is nu hoofdscout bij NK Olimpija Ljubljana, momenteel koploper in de Sloveense competitie. Zijn zoon Roy, een centrumspits, voetbalt er in de tweede klasse.

Hier beelden van zijn eerste match tegen Moeskroen.