Truineer Nieuws melden?

Rally van Haspengouw 2020 topeditie!

De openingswedstrijd van het JobFIXers Belgian Rally Championship, de Rally van Haspengouw op 27 en 28 februari, nadert met rasse schreden.

De inschrijvingen voor de eerste van negen manches op de nationale kalender komen dagelijks binnen. En in grotere aantallen dan voorgaande jaren… Een week voor de afsluiting van de inschrijvingen, is de kaap van honderd deelnemers al ruim overschreden.

Terwijl de organisatoren nog wachten op de bevestiging van de deelname van enkele tenoren,bevestigen ze nu reeds dat de 23ste editie van de Rally van Haspengouw een topeditie belooft te worden. Vorig jaar was het spektakel grandioos met “slechts” 10 wagens in de categorie R5 aan de start. Op dit moment tellen we al 13 deelnemers in de topklasse, van 5 verschillende merken: Citroën, DS, Ford, Hyundai en Skoda. En het is nog niet gedaan…