Truineer Nieuws melden?

Pop-Up Dress Up For Less

Dress Up For Less
© Truineer

Na 12 fantastische modeshows ten voordele van verschillende sociale doelen uit onze regio, gooien de Soroptimisten van Sint-Truiden het dit jaar over een andere boeg. In het weekend van vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart en het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 maart ontvangen zij ieder die het wil in hun pop-up store ‘Dress for Less’ op de Grote Markt 13 (vroegere winkel Mayerline).

Openingsuren:
06/03 van 14 tot 21 u.
07/03 van 9 tot 21 u.
08/03 van 14 tot 18 u.
21/03 van 10 tot 18 u.
22/03 van 14 tot 18 u.

“Het wordt een exclusieve en budgetvriendelijke tweedehands pop-up shop met baby, kinder- en dameskleding. De voorbije maanden snuisterden we immers eens rond in tientallen garderobes van leden en kennissen, op zoek naar kledingstukken die een tweede leven verdienen. En wat bleek? Dat het niet zo moeilijk is om een winkel te vullen!”, zo luidt het.

“Met dit hedendaagse concept willen we onze omgeving aanmoedigen om bewuster om te gaan met milieu en consumptie. We blijven dus in de modebranche, maar dragen tegelijk bij aan het meer dan actuele duurzaamheidsthema, en kiezen resoluut voor een activiteit in ons mooie stadscentrum. Ook tijdens het koopweekend van zaterdag 21 en zondag 22 maart is onze pop-up dus open.”

“Kom dus lekker shoppen zonder schuldgevoel want je vindt leuke dingen aan kleine prijzen, en alle opbrengsten gaan integraal naar onze sociale doelen. Je kan ons trouwens ook steunen met een drankje in ons pop-up café.”