Truineer Nieuws melden?

Politie kijkt toe tijdens Rally van Haspengouw

Flits vuilnisbak
© Truineer

Geen officieel nieuws maar wel eigen nieuws. Want we zijn getipt. De plaatselijke politiediensten zullen tijdens de Rally van Haspengouw scherp toezien of iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Vandaar dat er in de buurt van klassementsproeven en zeker op de verbindingswegen tussenin verscherpte controles worden gehouden. Het is een jaarlijks weerkerend fenomeen dat veel toeschouwers en zelfs piloten tegen de lamp lopen. Omdat ze blijkbaar in de snelheidsmodus zitten. Jullie zijn bij deze nog ’s gewaarschuwd.

Op vrijdag 28 februari 2020, tussen 08.00 en 21.00 uur, mogen de deelnemende rallypiloten de klassementsproeven verkennen.
Op zaterdag 29 februari 2020, tussen 08.00 en 19.15 uur, wordt de eigenlijke rallywedstrijd gereden over 4 klassementsproeven.
De deelnemers dienen zich buiten het parcours aan het verkeersreglement te houden inclusief de geldende snelheidsbeperkingen.

Meer info hier