Truineer Nieuws melden?

Pascy inviteert: kom naar onze jobkraam en jobmarkt

Bewandelt ‘marktkramer’ Pascy andere paden? Zaterdag komt hij alvast met een nieuwe kraam naar de markt. Geen kraam met groenten en fruit. Maar wel met jobs, jobs, jobs,…. Dinsdag vindt vervolgens de eerste jobmarkt plaats van het Zorgbedrijf. Afspraak in de kapel, Clement Cartuyvelsstraat 12.

© Fotograaf: Truineer

Zorgbedrijf Sint-Truiden nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen naar de nieuwe kraam van haar voorzitter Pascal Monette en dit tijdens de?Haspengouwmarkt?op?zaterdag 8 februari 2020.

Aanleiding: Zorgbedrijf Sint-Truiden organiseert haar eerste jobmarkt in de kapel (Clement Cartuyvelsstraat 12, Sint-Truiden) en wil met deze marktactie iedereen warm maken om naar deze jobmarkt te komen.

Iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) professionele uitdaging, vrijwilligerswerk of een leuke stageplaats is welkom tijdens de jobmarkt in de kapel van Zorgbedrijf Sint-Truiden?op dinsdag 11 februari 2020?(van 10-12 uur en van 15-18 uur).

Kom op zaterdag 8 februari zeker langs bij onze kraam op de Haspengouwmarkt, want voor iedereen voorzien we een hartverwarmend wafeltje.