Truineer Nieuws melden?

Ook STVV doet mee aan de week tegen pesten

Ook bij STVV zijn ze niet blind voor het pesten en steken ze de kinderen, die¬†hiermee te maken hebben, een hart onder de riem. Ketnet doet opnieuw de “Move tegen pesten”, om kinderen op een laagdrempelige manier aan te spreken om zich te engageren tegen pesten. Deze ochtend lanceerde de jongerenzender van de VRT de nieuwe videoclip “STIP IT” in regie van Lukas Dhont. De twee boegbeelden zijn Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou en Nora Gharib, zo meldt de zender.

 

© STVV

Van 14 tot 21 februari wordt de problematiek rond pesten extra onder de aandacht gebracht tijdens de Vlaamse week tegen pesten.
“Als je weet dat nog steeds vier op de tien kinderen met pesterijen te maken krijgen, dan begrijp je ook meteen waarom. De Move tegen pesten is een laagdrempelig initiatief dat enorm veel mensen bereikt en een grote impact heeft”, luidt het bij Ketnet.
Hier de clip:
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/02/02/ketnet-doet-opnieuw-move-tegen-pesten/