Truineer Nieuws melden?

Onze politie: 5500 uren opleiding

De politiediensten volgen natuurlijk permanent trainingen en opleidingen over verschillende aspecten van de job. Die van ons kregen het afgelopen jaar ruim 5500 uren training en opleiding. Vandaag was er weer zo’n opleidingsdag.

© Fotograaf: Truineer

Wist je dat ?onze politiemensen afgelopen jaar meer dan 5500 uren aan training en opleiding hebben gekregen?

Om hun skills te onderhouden en bij te blijven, worden er voor al onze medewerkers (onafhankelijk functie en graad) permanent trainingen en opleidingen ingericht over verschillende aspecten van de job.

Vandaag kregen enkele agenten, inspecteurs en ook de korpschef een schietoefening voorgeschoteld. Tevens werd een oefening gehouden waarbij een ?vermiste? diende opgespoord te worden met behulp van een speurhond.

Onze hoofdinspecteurs en commissarissen volgden dan weer een zitting in de rechtbank en maakten grondiger kennis met de werking van het Parket en van het Communicatie- en Informatiecentra (CIC) in Hasselt.

Alvast bedankt aan onze partners voor deze opleidingsmogelijkheden.