Truineer Nieuws melden?

Nieuwe inschrijvingskiosken in Trudoziekenhuis

“Is er je iets opgevallen in de inkomhal?,” meldt het Trudoziekenhuis.
“Inderdaad de inschrijvingskiosken zijn tijdelijk van plaats verhuisd. Ze staan nu achter hun oorspronkelijke plek. Volg de paarse ➡️⬅️⬆️⬇️ of vraag het aan het onthaal.”

Waarom? Wel onze collega’s van de technische dienst zijn zes gloednieuwe inschrijvingskiosken aan het installeren!

Zo kunnen we jou in de toekomst nog beter helpen. Niet enkel beschik je dan over meer kiosken, maar ze zijn ook gebruiksvriendelijk en beschikken over een snelle printer.
Later deze week worden de nieuwe kiosken in gebruik genomen. Wij kijken er alvast naar uit!
Hier een link over de plaatsingswerken:

Sint-Trudo bouwt aan de toekomst: inschrijvingskiosken

Is er je iets opgevallen in de inkomhal? 🧐Inderdaad de inschrijvingskiosken zijn tijdelijk van plaats verhuisd. Ze staan nu achter hun oorspronkelijke plek. Volg de paarse ➡️⬅️⬆️⬇️ of vraag het aan het onthaal. Waarom? Wel onze collega’s van de technische dienst zijn zes gloednieuwe inschrijvingskiosken aan het installeren!😎 Zo kunnen we jou in de toekomst nog beter helpen. Niet enkel beschik je dan over meer kiosken, maar ze zijn ook gebruiksvriendelijk en beschikken over een snelle printer. 🤩 Later deze week worden de nieuwe kiosken in gebruik genomen. Wij kijken er alvast naar uit!💪🏻#stzh #sinttrudo #sinttrudoziekenhuis #deskundig #dichtbij #bouwtaandetoekomst

Geplaatst door Sint-Trudo Ziekenhuis op Dinsdag 18 februari 2020