Truineer Nieuws melden?

Nieuw kaart, nieuwe kinderhoek, nieuw bier van het vat

Kinderhoek
© Jan Withofs

’t Veilinghuis staat al jaar en dag voor lekker eten en service, en voor gezins- en kindvriendelijkheid. Wist u trouwens dat de speelhoek intussen helemaal is vernieuwd? En dat er op vrijdag en zaterdag altijd gratis kinderanimatie is van 18 tot 21uur? Kindvriendelijkheid was een troef. Die troef is nu nog groter en beter.

De familie Withofs laat niets aan het toeval over om het haar klanten naar hun zin te maken. ’t Veilinghuis biedt niet alleen veel gezelligheid in een smaakvol kader, culinair genot en een uitstekende service, er gaat ook heel veel aandacht naar het ganse gezin. Kinderen mee op restaurant, nemen hoeft bij hen dan ook geen enkel probleem te zijn. Want die hebben een speelhoek ter beschikking om u tegen te zeggen. Zo kunnen de ouders gezelllig blijven tafelen terwijl hun oogappels uit de bol kunnen gaan in een omgeving die elke vergelijking kan doorstaan met een paradijsje. Een paradijsje voor spelende kinderen met voor ieder wat wils. Dat was er toch al, horen we jullie al hardop denken. Juist, maar deze speelruimte is intussen wel volledig vernieuwd en opgevuld met gloednieuwe speeltuigen en speelmateriaal. De kinderen hoeven dus niet de hele avond aan tafel te blijven. Zij kunnen zich verder amuseren terwijl papa en mama genieten van de vernieuwde kaart. En er is iets nieuws. Ook voor de papa’s is er een ‘zoethoudertje’: Affligem van het vat. Niet te versmaden. Kom het allemaal maar ’s proberen. Wat houd je tegen?

Om te onthouden: Op vrijdag & zaterdag is er gratis kinderanimatie van 18u00 tot 21u00

Tongersesteenweg 152 – Sint-Truiden
011 68 16 72 – gsm Jan Withofs 0496 33 82 55
info@hetveilinghuis.be
www.hetveilinghuis.be
Catering en feestzalen dagelijks mogelijk.
Openingsuren brasserie
ma-vr 8u-22u (keuken 11u30-21u)
za 11u-22u (keuken 11u-22u) zon- en feestdagen gesloten