Truineer Nieuws melden?

Namur Sports STVV Academy van start

In  Namen is de ‘Namur Sports STVV Academy’ voorgesteld tijdens een persconferentie. De academie werd opgericht om de jeugd in Namen en de regio Haspengouw de mogelijkheid te bieden om te evolueren in een professionele sportomgeving. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om te profiteren van een extra wekelijkse training om hun capaciteiten op fysiek, technisch, tactisch en cognitief vlak te vergroten. Individuele ontwikkeling is de prioriteit.

“Wanner iemand lid wordt van de Namur Sports STVV Academy, verbindt de jonge deelnemer zich tot een programma ontworpen door een team van professionals. Dit om de intrinsieke voetbalkwaliteiten tot uiting te laten komen. De academie biedt ook een sociaal-educatieve ondersteuning en een loopbaanplan via partner VULPES, een bedrijf gespecialiseerd in sportmanagement voor topsporters”, klonk het tijdens de persconferentie. “De samenwerking tussen Namur Sports en STVV vormt een unieke en ambitieuze springplank richting de Belgische voetbalelite”.

AANGEPASTE PROGRAMMA’S,

De Namur Sports STVV Academy start zijn activiteiten op maandag 16 maart. De Academie is er voor jonge voetballers uit de regio Haspengouw, van de U7 tot U15. De jongeren worden niet ingedeeld op basis van hun werkelijke leeftijd maar op basis van hun biologische leeftijd. Er wordt steeds getraind in twee groepen

Het Intermediair programma (27 deelnemers): elke maandag van 17.15 uur tot namur18.45 uur.

Het Elite -programma (21 deelnemers): elke maandag van 18.30 tot 20.15 uur.

Om de groepen samen te stellen, organiseert de academie oriëntatiesessies op zondag 1/03, maandag 2/03 en maandag 9/03 op hun terrein in Jambes (info & registratie via namursports.com)

 

ERVAREN TRAINERS

Elke trainer van de academie is een sport- en/of educatief professional. Onze trainers werden zorgvuldig gekozen om hun ervaringen te delen. Dit is een echte meerwaarde voor het leerproces van de leden.

(Bron en foto Stvv)