Truineer Nieuws melden?

Milos Kostic not amused na 1-0

STVV speelde op Oostende niet meer of niet minder dan een non-match. Was het tegen Kortrijk en Moeskroen goed, dan was het aan het zeetje gewoon rotslecht. Milos Kostic vond achteraf dat de kopjes dringend ’s bij elkaar moeten.

© Fotograaf: ROHNNY VANDERSMISSEN

Wat had Milos Kostic uitgekeken naar een 9 op 9. Zijn team blijkbaar veel minder. Want op geen enkel moment gaven de jongens de indruk echt te willen winnen. “Inderdaad”, aldus Kostic. “Ik had energie en agressie gevraagd. Dat zag ik alleen bij Oostende. Overal kwamen we een stapje tekort. Elke 2de bal was voor hen. En bovenop waren zij creatiever. Als er ??n ploeg uit was op een driepunter, dan waren zij het wel. Verdiende overwinning trouwens. Al had het op het einde nog anders kunnen lopen.” Kostic wil het hier niet bij laten. “We moeten dringend ’s de kopjes bij elkaar steken. Want dit moet echt wel beter. De volgende match wil ik een ander STVV zien.”