Truineer Nieuws melden?

Les Folles de Gand, Belgische topact, Nacht van de Sacré Coeur

© Les Folles De Gand

De Nacht van de Sacré Coeur, nu vrijdag in ’t Veilinghuis, ontvangt een topact. Les Folles de Gand is immers de beste en bekendste travestiegroep van ons land. Wie houdt van glitter, actie, en toffe meeslepende muziek zal helemaal mee zijn. En geloof ons, Les Folles de Gand laten het publiek nooit met rust. Je kan er helemaal gratis bij zijn.

Les Folles de Gand zijn niet voor niets een elk jaar weerkerend topact tijdens de befaamde Gentse Feesten. Ieder jaar hebben ze de massa op de hand, ieder jaar pakken ze uit met iets nieuws, ieder jaar geven ze het beste van zichzelf op het podium met special acts en zelf bewerkte hits. En het is ook geen toeval dat ze om de haverklap gevraagd worden voor TV-optredens en -evenementen. Al een jaar keken ze uit naar hun optreden in Sint-Truiden. Onmiddellijk zegden ze ja op het verzoek om daar te komen optreden tijdens de Nacht van de Sacré Coeur. Ales geven was en is hun boodschap.

Les Folles de Gand brengt show voor jong en oud: imitaties van bekende sterren, discokrakers, 90’s muziek en recente hits. Steeds vernieuwend, maar met een stevige basis waar pluimen, strass, hoge hakken en weelderige pruiken centraal staan. Les Folles de Gand past zich aan aan ieder thema en is top en top professioneel. Niet te missen dus. Het belooft daar vrijdag een avondje te worden.

Wil je graag een impressie van Les Folles de Gand, bekijken het filmpje.