Truineer Nieuws melden?

Initiatiedagen bij rugbyclub Haspinga

Rugbyclub Haspinga is dé rugbyclub van Haspengouw. De club is reeds 5 jaar gevestigd in Landen, maar het voorbije jaar is de club uitgebreid met de opstart van een damesploeg.

Sinds januari is men gestart met het organiseren van initiatiedagen om promo te maken voor onze ploegen (jeugd, dames, senioren). Toekomstgericht is Haspinga bezig met het opstarten van een rugbyschool, waarmee ze in september 2021 officieel uit de startblokken willen schieten. De sport “rugby” is voor veel mensen nog een vrij ongekende sport (dat ook nog veel wordt gezien als enkel een mannensport) en hier wil de Landense club graag verandering in brengen.

Wie een wedstrijd wil bijwonen:

zondag 8 maart speelt RC Haspinga tegen RC Pitbulls uit Arendonk.
Locatie: Karel de Grote laan z/n in Landen.