Truineer Nieuws melden?

Gingelom werft aan

De gemeente Gingelom gaat over tot de aanwerving van 2 gemeentearbeiders voor de groendienst en 1 gemeentearbeider voor de ploeg ‘wegen/stoepen’ en zal tevens een werfreserve voor deze functies aanleggen.

© freepik

Wat zijn uw taken in de groendienst?

U werkt mee in een groep van medewerkers van de groendienst die instaan voor het planmatig onderhoud van alle groenvoorzieningen met het oog op een duurzaam en harmonieus groenbeheer. Daarnaast helpt u ook mee bij het aanleggen en vernieuwen van groene ruimtes in de gemeente, kunt u worden ingeschakeld voor begrafenissen (graven delven en begraven) en voor ondersteunende taken bij evenementen.

Wat zijn uw taken in de ploeg ‘wegen/stoepen’?

U werkt mee in een groep van medewerkers voor het onderhoud van wegen, stoepen, verkeerssignalisatie, kleine metselwerken, … Daarnaast kunt u worden ingeschakeld voor ondersteunende taken bij evenementen of andere onderhoudstaken aan de gemeentelijke infrastructuur.

Aan welke voorwaarden moet u voldoen?

Slagen voor praktische en mondelinge selectieproeven.
Vaardigheden:

  • zelfstandig een opdracht kunnen uitvoeren;
  • taken verzorgd, snel en correct kunnen afwerken;
  • dynamisch, flexibel en klantgericht kunnen handelen;
  • beschikken over sociale vaardigheden om in teamverband te werken met de medewerkers van de technische dienst.

Rijbewijs: u beschikt minimaal over een rijbewijs categorie B

Wat gaat u verdienen?

Uw loon is conform de wettelijke barema’s:

    • Technisch assistent D1-3: min. bruto maandwedde: € 1.891,81 te verhogen door – afhankelijk van uw werkervaring een anciënniteitstoeslag tot een bruto maandwedde van € 2.090,95.
    • Technisch beambte E1-3: min. bruto maandwedde: € 1.884,70 te verhogen door – afhankelijk van uw werkervaring een anciënniteitstoeslag tot een bruto maandwedde van € 1.941,60.

U krijgt haardgeld/standplaatstoelage, 2de pensioenpijler, maaltijdcheques, fietsvergoeding en een gratis hospitalisatieverzekering.

Hoe stelt u zich kandidaat?

Uw sollicitatiebrief met CV richt u vóór maandag 2 maart 2020 aan Gemeente Gingelom, personeelsdienst, Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom.

Wenst u meer informatie over de functiebeschrijving?

Werkleider Kurt Leën – 011 88 04 73 – kurt.leen@gingelom.be
Personeelsdienst – 011 88 04 87 – personeelsdienst@gingelom.be