Truineer Nieuws melden?

DH Jeuk ontvangt Christoff en de Corsari’s in Wimbledon

Wimbledon 2020

Zaterdagavond 23 mei organiseert provinciale voetbalclub DH Jeuk haar traditionele galanacht in zaal Wimbledon in Wilderen. En op de affiche staat een topper, Christoff, Vlaanderens meest populaire charmezanger, schlager- en hitmachine. Verder hoeven we deze gast uit Ninove niet meer voor te stellen, denken we.

Dat doen we wel met de Corsari’s.

Zet je schrap voor een flinke portie nostalgie met Roel Vanderstukken en Sarah De Koster! De Corsari’s vormen een 6-koppige liveband die de swingende 50’s en 60’s nieuw leven inblaast en iedereen naar de dansvloer lokt. Je waant je zo middenin een glorieuze spiegeltent. Net zoals op de betere trouwpartijen herontdek je de liedjes, die je bijna was vergeten. Je zal je afvragen met wie je die avond niét hebt gedanst.
De Corsari’s met Roel Vanderstukken en Sarah zijn je glamoureuze gidsen doorheen de wervelende sfeer van weleer!

On stage
Roel Vanderstukken vocals
Sarah De Koster vocals
Dave Wyns gitaar
Pieter Goossens keyboard
Jan De Maeyer drums
Mathias Moors bas

hier tickets