Truineer Nieuws melden?

DH Jeuk onder Boffin aan opmars toe

DH Jeuk kreeg dit seizoen niet alleen de degradatie uit eerste provinciale te verwerken, de club uit Gingelom kwam ook in tweede provinciale in woelige waters terecht. Maar onder coach Danny Boffin lijkt het tij toch te zijn gekeerd. Na een tweede overwinning op rij kunnen de Jeukenaren nu wat rustiger ademen.

© Fotograaf: Truineer

Afgelopen weekend won Jeuk met duidelijke 4-2 cijfers van Paal-Tervant. Jeuk bezet nu plaats 12 met 23 punten. Maar nog belangrijker is dat er ook een al een kloofje van vier punten is gecr?erd met de nummer 13 KMR Biesen. Voorlaatste Munsterbilzen en laatste Zutendaal hebben respectievelijk 16 en 13 punten.

Dat Jeuk het dit seizoen moeilijk zou krijgen na een uittocht van spelers, stond buiten kijf. Maar het ziet er toch naar uit dat de redding nu al nagenoeg een feit is. Want er zijn zeker nog zwakkere ploegen in de reeks. Toch mag Jeuk blij zijn dat er een zekere Joeri Nicolas in hun rangen rondloopt, terug van weggeweest. Tegen Paal-Tervant was hij weer de draaischijf en met het derde en vierde doelpunt de afwerker van dienst.