Truineer Nieuws melden?

Damesmodezaak Couture Fabienne sluit morgen de deur

“De damesmodezaak Couture Fabienne sluit morgen na meer dan 50 jaar de deuren. Zaterdag 29 februari zal Renée Fosse haar winkel voor de laatste keer openen. Vanaf dan gaat ze genieten van haar welverdiende rust en vrije tijd.,” meldt Shop & The City.

“In 2008 nam zaakvoerster Renée Fosse Couture Fabienne, toen al lange tijd een vaste waarde in de Luikerstraat over, en verhuisde naar de Breendonkstraat. 12 jaar later is het tijd voor Renée om afscheid te nemen van haar winkel. Zaterdag 29 februari zal Couture Fabienne voor de laatste keer de deuren openen. Renée gaat vanaf dan profiteren van haar vrije tijd samen met haar man, die reeds enkele jaren op pensioen is. “Natuurlijk is het moeilijk om de winkel achter te laten omdat ik al van jongs af aan in deze branche zit, maar volgende maand word ik 66, een mooie leeftijd om te stoppen.” 
“Wij zijn ons cliënteel, dat niet enkel vanuit Sint-Truiden maar ook vanuit Antwerpen en zelfs Knokke kwam, enorm dankbaar voor de afgelopen jaren.”
Een dikke dank je wel Renée, geniet van je welverdiend pensioen!”. Ook vanwege de redactie van Truineer.