Truineer Nieuws melden?

Carnavalmaandag: bereikbaarheid Trudoziekenhuis

Update Carnavalmaandag: bereikbaarheid Sint-Trudo Ziekenhuis:
✔️Het Regionaal Ziekenhuis Sint-Trudo blijft bereikbaar op maandag 24 februari.
✔️Parking Veemarkt is bereikbaar via de Diestersteenweg en de Sint-Jansstraat.
✔️Ook de parkeerplaatsen voor het ziekenhuis langs de Diestersteenweg zijn de ganse dag beschikbaar.

✔️Opgelet: kom je uit de richting van Hasselt? Hou er dan rekening mee dat De N722 (gewestweg tussen N80 en kruispunt Meiland) en Schurhoven (tussen kruispunt Meiland en Kruispunt Speelhoflaan) afgesloten zijn tussen van 9u tot einde opruim (ongeveer 15u30). Aanrijden kan via de Diestersteenweg die altijd open blijft. Als je op de N80 bent kan je dus via Terbiest en Melveren-Centrum omrijden (+3.5 ton moet via N718 en Hasseltsestweg/Melveren-Centrum/Diestersteenweg).