Truineer Nieuws melden?

Carnavalkermis: kortingbonnen en Paw Petrol

Paw Patrol
© Truineer

Het carnaval in Sint-Truiden gaat door van zaterdag 22 februari 2020 tot woensdag 26 februari 2020. Er is van alles te doen. De kermis staat nog wat langer. Via de website www.kermis-feest.be kan je zelfs 5 kortingsbonnen uitprinten. En er valt nog wat te winnen.

Carnavalskermis In het kort…

Zeven weken voor Pasen viert men in Sint Truiden Carnaval. Er worden dan tal van te gekke animaties georganiseerd, zoals natuurlijk een carnavalstoet maar ook een kindercarnavalbal, een seniorenfeest, een carnavalsfuif voor personen met een beperking, de nacht van de prins en ereprinsen, een verkleed bal, een nacht van de horeca, de machtsoverdracht, een praalwagenreceptie, een carnavalsbuffet, de verloren maandagstoet, het verloren maandagfeest, … Al deze animaties zijn gratis!

Ondertussen staat ook de carnavalskermis op gesteld in het centrum, met maar liefst 52 attracties waaronder 6 grote!

Print alvast je kortingsbonnen uit. En kom zeker op woensdag 26 februari naar de carnavalkermis en bezoek
onze PAW PETROL figuren die vanaf 16u tot 18u op de kermis zullen zijn. Breng je dan ook nog een mooie tekening mee, dan maak je kans op een mooie pluche van PAW PETROL