Truineer Nieuws melden?

Brasschaatse Huisvrouwen: bestel nu uw tickets

De Roxy draait op volle toeren. En er komt weer een kaskraker aan: Brasschaatse Huisvrouwen, met Ron Moss of Ridge uit Mooi & Meedogenloos. Snel zijn is de boodschap.

Brasschaatse Huisvrouwen
© De Roxy

Binnenkort in St-Truiden (18 en 19 april) ‘Brasschaatse huisvrouwen’ met o.a. Ron Moss, Katrien De Becker, Myriam Bronzwaar, Guillaume Devos, en Leen Dendievel. Boek NU uw tickets via www.deroxy.be

BRASSCHAATSE HUISVROUWEN (HET PRETHUIS)

18, 19 APRIL 2020
MET RIDGE UIT ?MOOI & MEEDOGENLOOS?!

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. Vijf vriendinnen besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ?oprechte? vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit, waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een interessante gast. Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart. Ze is in haar nopjes want haar ‘mistery guest’… daar kan geen enkele vriendin aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd is en van champagne voorzien, beginnen de speculaties. Wie zou het zijn? En dan komt het moment supr?me… En wat blijkt, Kirsten heeft niet gelogen! Niemand minder dan Ron Moss, Ridge Forrester uit ?Mooi & Meedogenloos?, stapt de woonkamer binnen!

Met Ron Moss, Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Kader G?rb?z, Katrien De Becker, Marleen van der Loo, Guillaume Devos.

TICKETS: ?23
ZATERDAG 18 APRIL 2020 ? 20U15
ZONDAG 19 APRIL 2020 ? 15U
ZONDAG 19 APRIL 2020 ? 20U15

OPGELET!? BRASSCHAATSE HUISVROUWEN? WORDT NIET GESPEELD IN DE ROXY, MAAR IN DE SCHOUWBURG VAN CC DE BOGAARD, CAPUCIENESSENSTRAAT 8, SINT-TRUIDEN. RESERVATIE IS ENKEL MOGELIJK VIA DE ROXY.