Truineer Nieuws melden?

Belangrijke driepunter voor Zepperen-Brustem

Belangrijke driepunter voor Zepperen-Brustem in eerste provinciale. Ook Jong Sint-Truiden, 4de provinciale, haalde zwaar uit. Ook Velm won. Aalst ging in derde provinciale zwaar onderuit.

© Fotograaf: Truineer

Overwinningen in eerste provinciale voor Zepperen-Brustem, en in vierde provinciale voor Jong Sint-Truiden en Velm.

Zepperen-Brustem -plaats 12-? won met 2-3 bij Halen en krijgt meer lucht. Velm won met 0-3 van Amandina en staat op de 4de plaats. Jong Sint-Truiden haalde zwaar uit tegen EMBO: 7-1. Jong Sint-Truiden staat op de zesde plaats.

Slechte prestatie van Aalst in derde provinciale. Zij verloren met 4-1 bij en van Godsheide.?De 1-0 in de eerste minuut was al een voorteken. Nadien verliep het spel evenwichtig maar na een halfuur werd het 2-0 via een hoekschop. In een poging om de bakens te verzetten na rust, profiteerde de thuisploeg om verder uit te lopen. Na een uur stond er een pijnlijke 4-0 op het bord. Tekenend voor de match: de aansluitingstreffer kwam er via een owngoal. Aalst bezet de 13de plaats.