Truineer Nieuws melden?

Alles komt terug, zelfs de broeken met de brede pijpen

© truineer

Een ijsje drinken of een koffietje drinken, winkelen in eigen stad en langs de etalages flaneren…. Je blijft bij, en het levert soms plezante ideeën en vaststellingen op. Zo werd onze reporter aangetrokken door de altijd mooie etalage van Roosen in de Stapelstraat. En wat zag hij?  Ze zijn terug. De lange broeken met de brede pijpen uit de jaren ’70. Daardoor kwam hij de op de idee om een foto van toen, van zijn vroeger lief en zijn huidige echtgenote nota bene, met fotoshop te integreren in de etalage van Roosen. Mooi toch, een terugkeer naar de tijd van toen. Al valt het ons wel op dat vandaag voor minder felle kleuren is gekozen. En ook het stevig fel plooitje in de broek is (gelukkig) niet meer van de partij.