Truineer Nieuws melden?

7 maart: Party Vinyl Krakers in de Gazo

© Jan Boffin

Na het grote succes van vorig jaar organiseren de vrienden van Convivae een tweede editie van de retro party Vinyl Krakers in de Gazo. Deze editie gaat door op 7 maart 2020. Vinyl Krakers is een no-nonsense retro party met beste muziek uit jaren 70-80-90. De muziek wordt verzorgd door het Truiens trio van Retro Collective. De opbrengst hiervan gaat integraal naar enkele goede doelen.

8 Convivae leden zullen in 2 teams meelopen aan de 100km Kom op tegen Kanker en bovenop gaat een deel van de opbrengst ook naar lokale doelen als Enchanté, Centrum Molenmoes en een hartverwarmend huisdierenproject bij Sint-Trudo Ziekenhuis waarbij patiënten tijdens een langdurige opname de kans krijgen hun huisdieren op bezoek te krijgen.

Kaarten kan je kopen in VVP bij :
Bistroke, Meinstraat 1, 3800 Sint-Truiden
Bistro-Bar Kasteel Nieuwenhoven, Engelbamp 55, 3800 Sint-Truiden
Coenegrachts Auto, Tongersesteenweg 45, 3800 Sint-Truiden
Café ’t Elfde Gebod Sint-Genovevaplein, 3800 Sint-Truiden

Meer weten: klik op volgende link

http://www.facebook.com/events/571079916809882/