Truineer Nieuws melden?

Wiric viert jubileum met theatervoorstelling

Wiric, dat zich focust op dagopvang, huisvesting, werkbegeleiding en toegankelijke hulpverlening voor inwoners met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking, bestaat in 2020 veertig jaar en viert dit jubileum in het eerste weekend van februari met een totaalspektakel van 40 jaar dromen en groeien. De voorstelling draagt de naam ?Catch a dream ?en hou hem vast?.

© Fotograaf: FB Wiric

Zowel acteurs, dansers, gebruikers en medewerkers van Wiric staan op de planken in de Bogaard. Het is een fantastische show met speciale projecties en bijzondere effecten, waarbij ook enkele bekende Truienaren de revue passeren.

Locatie: C.C de Bogaard, Capucienessenstraat 8 in Sint-Truiden

Speeldata: vrijdag 31 januari om 13u30, zaterdag 1 februari om 15 uur, zondag 2 februari om 15 uur

Tickets: 11 euro, voor groepen en kinderen jonger dan 10 jaar 6 euro.

Reservaties: via www.debogaard.be of www.wiric.be