Truineer Nieuws melden?

Voel je veiliger, installeer App 112 BE

Je kan je een stuk veiliger voelen met deze app. De app 112 BE is een van de mogelijkheden om de noodcentrales te contacteren als je in nood bent en daarom dringend hulp nodig hebt van brandweer, ambulance en/of politie in Belgi

© Fotograaf: Truineer

Het belangrijkste voordeel van deze app is dat je de noodnummers niet moet onthouden en je deze dus ook niet kan vergeten als je in paniek bent.

Als je de app 112 BE gebruikt met een smartphone, raden we aan om je wifi of mobiel internet aan te zetten als je belt met de app 112 BE, maar ook zonder internetverbinding kan je de app 112 BE zeker gebruiken. De indicatie van de plaats waar je je bevindt wordt dan via sms gestuurd naar de noodcentrale in plaats van via internetverbinding.

Meer:?https://www.112.be/nl/app