Truineer Nieuws melden?

Veerle… you’r killing me baby (Feestje in de Gazo)

Neen, zo hebben we haar nog nooit gezien. In de Gazo vierde de burgemeester nieuwjaar met de stadsmedewerkers. Dit leverde dit leuk kiekje op. Geen toeval, want alles stond er in het teken van Hollywood. Meer nog, je kwam er gans Hollywood tegen….

© Fotograaf: Truineer

Waaaaw, ik moet me toch even door de ogen wrijven…

Onze burgemeester Veerle Heeren duikt op in Kill Bill, schepen Ingrid Kempeneers op dezelfde manier in The Hunger Games….. Echt, fenomenaal. Net trouwens als dat hele feestje dat daar in elkaar werd gestoken. Meer carnaval dan echt carnaval, in stijl, met ‘gasten en gastinnen’ die allemaal verkleed zijn. Van Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean tot Joker uit Batman.

Leuk initiatief trouwens om het nieuwe jaar in te zetten. Hoe kan dat beter met een lach, met een knipoog? Team Truineer wenst jullie trouwens allemaal nog een ‘iel’ gelukkig nieuwjaar, een ‘iel’ goede gezondheid en al wat wenselijk is.