Truineer Nieuws melden?

UCLL zorgt voor 8 pop-up stores in Sint-Truiden

UCLL Pop-ups is het afstudeerproject van de laatstejaarsstudenten KMO & Ondernemen aan de Hogeschool UC Leuven Limburg Campus Diepenbeek. UCLL Pop-ups brengt 8 verschillende pop-up stores samen op verschillende locaties in Sint-Truiden. Voor het eerst openen de studenten 3KMO hun pop-ups in Sint-Truiden van 7 tot en met 23 februari 2020.

© Fotograaf: FB UCLL

De examens zijn voorbij! Dit weekend genoten de studenten van een welverdiend rustmoment maar vanaf vandaag vliegen ze er in om hun pop-up helemaal in orde te krijgen. Vanaf 7 februari ontvangen ze iedereen met open armen op de Luikersteenweg en in de Stapelstraat te Sint-Truiden.

Ontdek onze 8 pop-ups ?n hun leuke workshops:

HealinNaturfinityMoods & GoodsPop up urban beautyLituationLifetime Pop-UpWeco Pop-UpCycling Experience Store::: powered by Bioracer