Truineer Nieuws melden?

Trudo’s Zondag Gasten legt de toekomst bloot

Na Kerstmis en Nieuwjaar is het hoogtijd voor een ‘gewone’ zondag. Zo’n rustige zondagnamiddag om even achterover te leunen, te ontspannen en tegelijk je te laten boeien door ongekende verhalen. Net daarom de maandelijkse praatshow Trudo’s Zondag Gasten.

© Fotograaf: Truineer

Thema zondag 5 januari: de toekomst?drones en informatietechnologie gewikt en gewogen door een ingenieur, een? kunstsocioloog en een priester-IT’er.

En opnieuw krijgen twee conservatoriumstudenten, een pianist en een violiste, een unieke podiumkans.? Die hebben ze met beide handen aangegrepen om een eigen nieuwjaarsproductie te maken.?

Zoals gewoonlijk gaan de deuren van de Academiezaal om 14.25 uur open en beginnen we stipt om halfdrie.? Neem vooraf in de foyer rustig de tijd voor een gezellig weerzien en om gelukkig nieuwjaar te wensen.

Ben je zondag 5 januari al bezet, noteer dan alvast?zondag 2 februari?voor de 6de en voorlopig laatste aflevering van Trudo’s Zondag Gasten.?

Nieuwsgierig naar vorige gesprekken en muziekoptredens?? Ga dan af en toe eens?op YouTube kijken naar de nieuwe videoreportages?. Gewoon ‘zondaggasten’ intikken !